Szia, Rebeka vagyok!

Én egy 30 éves szexéhes lány vagyok. Van barátom, aki nem igazán tud kielégíteni, mert nagyon kicsi farka van. A barátommal még a középsuliban jöttem össze, ő vette el a szüzességemet. Erre a parkerdőben került sor az autójában. Akkor láttam először farkat, ami 9 cm hosszúságú volt. Szüzesség elvételre jó volt, de később kicsinyeltem és elkezdtem őt csalni. Lehet, hogy sejtette, mert folyton telefonálgatott. Volt, hogy a legjobb haverjának a nagy farkán lovagoltam mikor hívott. Kérdezte: miért szuszogsz ennyire?
Azt válaszoltam, hogy:
-futottam édesem.
Volt, hogy fasszopás közben hívott, mesélte a dolgait én meg kihangosítottam a telefont és szoptam közben egy másik pasi farkát. Egyszer csak ezt kérdi:
-mi ez a cuppogás?
Nyugodtan válaszoltam:
-épp egy finom nyalókát szopogatok.(végül is ez igaz volt)
Szükségem volt arra, hogy néha mással is dugjak, mert a barátom csalódás volt számomra. Ő volt a suli legvagányabb pasija, kocsival járt suliba, jól öltözött, tapadtak rá a csajok. Nem gondoltam, hogy a szex terén egy nulla. Voltunk nemrég a Balatonon a barátommal és két barátnőmmel meg a pasijaikkal. Sátorban aludtunk, egy este nagyon berúgtunk. Arról beszéltek a fiúk, hogy milyen szexi, ha lányok csókolóznak és rávettek minket, hogy csókoljuk meg egymást. Mi persze felizgultunk és fogdostuk egymás mellét, fenekét. Benyúltunk egymás bugyijába, mindhárman nagyon nedvesek voltunk. Elkezdtünk vetkőzni, nyaltuk egymás mellbimbóját, punciját. A fiúk ettől annyira begerjedtek, hogy ránk vetették magukat. Ki-ki a maga csajára, aztán párt cseréltünk. Mindenki kefélt mindenkivel. Állati jó volt. Másnap kijózanodva elmondtam a barátomnak, hogy jó ideje csalom, elvégre már ő is megdugta két barátnőm. És hogy azért dugok mellette másokkal, mert nem tud kielégíteni. Mérges lett és ezt mondta: -nem szeretném ha még egyszer megkúrna valaki, inkább ujjazd magad otthon, nézz pornót vagy menj el szextelefonosnak ha más pasikkal akarsz élvezgetni. Megfogadtam a tanácsát, úgyhogy várom HÍVÁSOTOKAT!!! Segítsetek a barátomnak kielégíteni engem!!!

Hívhatsz minket is!

Csenge

Indított hívás ára:
bruttó 1580 Ft/perc

Bettina

Indított hívás ára:
bruttó 635 Ft/perc

Jázmin

Indított hívás ára:
bruttó 635 Ft/perc

Maja

Indított hívás ára:
bruttó 1580 Ft/perc

Klaudia

Indított hívás ára:
bruttó 635 Ft/perc

Barbi

Indított hívás ára:
bruttó 1580 Ft/perc

Bianka

Indított hívás ára:
bruttó 635 Ft/perc

Noémi

Indított hívás ára:
bruttó 1580 Ft/perc

Magyar nyelvű ügyfélszolgálat 8-16 óráig: +36706312586
1201 Budapest, Kossuth u. 30. telefonszex.eu@freemail.hu
© Copyright 2024 BEST GOLD Kft. Minden jog fenntartva.